DATARA!

Yes nu har man färgar håret svart då.
Hoppas ni gillat släng in en kommentar oavsätt om du tycker att det är fint eller fult. Motivera gjörna ditt svar! (:
Kanske inte direkt bästa bilden, men det är webbild så det får man väl räkna med. Eller?
OveR n OuT

Så många frågor inga svar!

Hjärt ont. ångest ataccker Fan vad jag inte orkar med livet just nu, fan ´´pappa´´ va du tvungen att ta upp gammal skit igår. Jag trode jag hade gjort det klart för både dig och mig vill ju INTE ha något med dig att göra. Men du ska ju självklart göra massa större saker av små ting, Så nu ligger jag här med en isbit till hjärta. Kan fan inte känna smärta längre är imun mot det tack va det dig. Det ändå du gjort för mig va att ge mig daglig ångest thx for that. Men jag glömmer dig för allt du vill är att sänka mig, så jag höjer mig själv till skyarna för du är värd mindre en skit! Jag hoppas fan jag slipper se dig falska ansikte. Allt jag vill är att du ska lämna mig ifred, det är ju bara ett litet problem att du har min lillasyster på andra sidan jorden! Gah vad förbannad du gör mig men ändå så kunde jag inte bry mig minde. Shit vet inte vart jag ska gå hur jag ska forsätta le så här falkst.
-Du har fått mig att aldrig vilja blida en familj aldrig vilja bli älskad av någon annan människa.
-För det du lärt mig utav det va ju inget jag vill att någon annan ska få uppleva, speciellt inte ens egen dotter/son
-Så jävla rädd för att bli som du!
-Så jävla rädd för att leva i de steg som du tagit.
-Göra världens största misstag, Lämna det finaste man kan få på jorden. En liten knott.
-Fan vad du har sabbat för mig det är helt sjukt, så många gånger jag gråtit i telefonen till dig bett dig komma på skolavslutningar du lovar och lovar men allt man får ifrån dig är besvikelser.
-Så många timmar jag satt ute och väntade på att du skulle komma och hämta mig för att det va din helg. Men inte fan kom du för det.
-Så ofta jag har velat att min pappa skulle vart min hjälte, men allt jag såg va en fiende.
-Jag lärde mig i tidig ålder pappa du är ett riktgit svin. Du förtjänar inte ens att bli kallad pappa.
Fan vad jag ångar vissa saker jag aldrig sakt till dig för du förtjänar verkligen att bli stanmpad på, så illa du fått mig att må. Och likadant har du gjort med izabelle. Fan vilken skit du är.
Det är bara bra att jag har min drivkraft som får mig stanna på jorden. för jag vill verkligen bort just nu.
Nu är mina falska känslor bättre än inga alls.
Hur blev mina skor så tunga?
Over N Out

lalallalal

http://www.youtube.com/watch?v=C-GFqhCq2HA
Bjuder på en låt idag.
Snart kommer finaste elina till mig (: Vi ska leka lite tsm c: sen ska vi fara upp mot SKU och ha sex och sammlevnads kurs typ, det ska bli kul.
Jag vill träffa christina NU! Hon är galet rolig älskar henne, jag får ta och åka in till plattan snart så jag kan få träffa my epic honey hihi.
DUNKAR MUSIK för tillfället när morsan inte är hemma :D Så ah!
Idag är jag helt awesome happy jag vet inte varför men är bara så jävla grad och på så jävla bra humör vilket känns grymt för det va länge sen jag kände så faktiskt (:
Over N Out 

RSS 2.0