Släpp en fis!

Hallå där i lingonskogen!
Iza här som gästbloggar! Ja ni småglin, det är inte lätt när det är svårt, det är viktigt att komma ihåg att släppa ut all spänning i kroppen och inte låta rädslan ta över! Det är ibland lättare att förlita sig på andra istället för att lyssna på sin inre röst, jag tycker ni småglin ska ta er i kragen och skita i alla andra. Simpelt,lätt och okomplicerat!
det är lätt att falla och lätt att bli trampad på, som jag sa är det då extra viktigt att lita på sig själv.... släpp ut allt om det så behövs, sparka och slå uppåt och låt det bara komma, låt FISEN komma människor! sluta upp med att vara så rädda! släpp ut den förfan, det är mänskligt, till och med kungen gör det ibland! om gud fanns så skulle ha bedodra er alla att släppa ut den där jävla fisen! ni förstår för er själva och för andra om ni ska gå och hålla allt inne! släpp ut det! fiiiiiiiis som fujjii för fan!
Idag åt jag kina buffe och senare på kvällen fes jag, stolt som bara den och det stank kina buffe i hela lägenheten! GÖTT!!!! släpp ut det bara tjejer och killar, men främst tjejer, går ni inne på ica vid frukthyllan och ni känner att trycket blir för mkt, släpp ut det då, släpp skiten på närmaste kärring eller gubbe, eller kanske på din vän? vad vet vi, dom kanske förtjänar en liten smygare uppkörd i ryggen, en smygande lukt, stinkande om dom för en kort stund!

JA nu kanske man ska vara liiiiite seriös... idag har jag och lilsis varit i jakan, ättttttiiiiiiiiiiiiiit som ni säkert såg ovan buffe! det var gööttigööttgöttt.. sen fika vi, hahaha! *hej tjock* (: sen shoppa vi lite.. kom hem duscha osv, men inte tillsammans, oroa er inte hon fick fisa ifred inne på toaletten, alice har inte kommit över det där stadet att fisa när andra hör, men det är som sagt  INGEN FARA . notera det nu, särkilt du Elina! fiiis!!! då kommer du undvika att f¨gasmage i framtiden! aah, topptips från en som har många gamlingar inom släkten med gasmage och dom som alla andra har insett att det var för dom höll fisarna inne... ack ack ack.! let it snooow faaaaarts, all over the place. sprid fisarna! sprid detta meddelande! viktigt!

sen tycker jag bara lite sådär att man ska komentera att man släppt sig! :)

Adjöken och godnatt från världens stoltaste fismakare! <33

Kommentarer
Postat av: Thuddiz brushän!

NO! I don't wanna fart! :c

2012-02-04 @ 03:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0