Liiiinda is back on track


Video inlägget som va efr frågat (:




Matlagning!

Godkväll alla söta personer!
Nu kagar jag mat och har precis kommit hem ifrån sku.
Hade väldigt kul inann det spårade ur för curry elina o satu hade vatten krig men det gick över till att kasta karamell färg på varndra och lima spotta och blöta ner skorna. Suck
Men nu ska jag käka sen ut o röka lite
Over N Out

Svar till kommentarerna!

Okej folk har kommenterat bloggen och nu är det dax att svara på lite kommentarer!http://publishme.se/2416814/entries/article/new/

Det är en anonym som tycker att jag borde böra video blogga lite : Hm jag ska tänka på saken men inom en snar framtid kan jag lova ett videoinlägg också!

Personen som undrar vem det är jag har skrivit om på min blogg när det står FIGHT: Jag tänker tyvärr inte nämna något namn men det var en person som stod mig väldigt nära. Eller det va iallafall vad jag trodde!

Du som skerv detta Du har ett fint ansikte! Du kan göra din fin om du vill, om du fixar dig rätt så kan du bli riktigt snygg! Men vad fan har du gjort med dig själv?! DU HAR FÖRSTÖRT dig! Skippa all smink och va lite naturlig! Jag säger detta för att vara snäll och hjälpa dig, SÅ LÄS IGENOM ALLT OCH TÄNK DIG ATT DU KAN VARA FIN OM DU VILL! JUST NU SER DU UT SOM EN FUCKING EMO!!!!! : Tack. Men saken var den att det skulle vara lite ´´udda´´ och utstickande bilder, personligen tycker jag att det inte är något fel på så kallade ´´emos´´ Dom är faktiskt väldigt vackra personer som vågar lite mer en alla andra.

Over N Out

Hundvakt

Ikväll är jag hundvakt, säger bara tack till dig elias som håller mig sällskap (:


Det va några dagar sen jag skulle dra in till plattan sen på tåger kommer det på typ 5-7 killar som stirrar på mig som fan sen ringer min telefon och jag svarar så va det elina. Men dom bara du det är du som är med i videon va!? jag bara nej? dom bara jo kan vi få ta bilder med dig? jag bara wft nej!!! dom bara snälla, och sen så försöker dom smygfota mig -.-!Det va en kille som bara jag ska bara gå in på FACEBOOK och riktar tekefonen imot mig och jag börjar asgarva hur kan man smygfota så dåligt? HAAHAH aja sen så ville dom att jag skulle följa med dom på kryssning xD Men sen gick vi av och dom följde efter mig nästa hela vägen till plattan. Det var fan knas :c

Over N out

Grattis lilla jag (Y)

to day is the day!
Idag fyller jag år och jag förväntar mig nu att alla ska ringa och grattulera mig 0736463125.
HAHAH jag ska ha en sån jävla AWESOME dag spelar ingen roll vad den ska rocka hårt asso!
INGEN JÄVEL kan förstöra dag :D För den kommer bli helt underbar mohahahhahaha
jag är så grym asso! Aja tack t er alla som ringer och grattar puss på er
Over N Out

dött.se

Hej alla döda som kommer läsa det här runt 11-12 när jag ligger och sover HAHAH!
Jag har mega bajs tråkigt, Elina har deckat och jag skypar med en jävligt skön snubbe!
Är typas trött så jag ser förjävlig ut *skämms*
Jobbigt läge asso! Hatar att se trött ful ut det är jobbigt som fan ju. Och jag vet inte vad jag ska blogga om så jag typ skriver lite random saker!
Vi kan ta upp vad jag har gjort idag.
Idag har jag vaknat ätit gått ut med hundarna, sminkat mig gått till gårn med Elina
spelat typ tusen olika spel och sen har jag och elina varit med lucas och robin och vi typ gjorde nada :p
Over N out

ja bra liv..

haha skit bra att man vaknar nu.. Eller inte.
och jag har ingeting att skriva föruton att det är bara 5 dagar kavr:c
Over N Out

Tidsfördiv

Bara för att jag kan & har världigt tråkigt så bjuder jag på dessa Gryma bilder  ;)
thihi!
OverNOut

<3

Har fan inget att skriva förutom att låten måste lyssnas på!
Ha en grym kväll nu

http://www.youtube.com/watch?v=BqejhPS40bc&feature=related
Over N Out

FIGHT

Okej lyssna nu jag skiter igentligen fullständigt i dig men efter hört vad du skrev om mig på din och jag kollade HA det va sant!
Det är så helvetest jävla patetisk sorligt att du är du det är så jävla synd om dig för alla saker du inte kan se pga att du är för blind. Jag skulle kunna skkriva en bibel om dig och ditt liv och det mesta i den är tyvärr inte bra, det som du är just nu är en äcklig liten hora fitta och äckel. HAHA jag ttycker så jävla synd om dig vem fan ska hon vända sig till hon har inga vänner inga päron som bryr sig. Nej inte  1 jävel BRYR sig om dig inte ens om du skulle dö folk skulle pissa på din grav dom skulle festa för att du inte fans kvar och du inte skulle kunna fucka fler folks liv en så många som du redan försört, ledsen men ingen gillar dig för den du är du måste vara någon annan hahah jag dör asså
skulle ALDRIG  vilja va i dina skor eller i din sits. Jag har aldrig tyck så illa om en person som jag tycker om dig!
Jag skulle kunna göra ditt liv till ett ennu större helvete än vad det redan är, haha  ALLT jag skulle behöva göra är att
berätta saningen. Din äckliga hora snälla ge dig innan du inte kommer våga visa ditt fula tryne ute! HAHAHAH fyfan ge dig nu. Jag har inte gjort ett skit som är fel utav det är DU! Ditt äckliga svin jag finner fan inga ord för en sådan patetisk person som du. När fan ska du växa upp & mogna? haha skulle bara vilja nocka dig när jag ser dig, men vill ju inte se dig böla din äckliga fitta!
the summer fight is on fire! Och det är ditt eget fel haha kan inte sluta garva åt dig, vet inte om jag ska sjunka till din nivå och börja sprida rykten som faktiskt är sanna om dig, vill ju faktiskt se dig lida om jag ska vara ärlig för det du gjort haha du kan äta min bajs det är vad du förtjänar. Gah är så lack på dig så ver inte vart jag ska ta vägen.
But now it's too late to come back, I would not even take you back on you were cryingon your knees.
Burn in hell ;)

OVER N OUT

:))

Ska dyngna med Mathias och sen klockan 07.00 ska vi dra och bada haha as kul ju :D
Har inte träffat hnm på grymt länge så det här ska bli skojj, Vi får se vad vi hittar på efr att vi har badat men räkna med bilder och en grym uppdatering efter den här dagen thihi!!
Nu sitter man och DUNKAR musik och cullar galet med en cigg. Snart ska jag göra lite kaffe så jag orkar med morgondagen.
Fan är ju as taggad :)
Men helvetet kommer om 8:a dagar då fyller man år och det är inget jag ser farm imot just nu :(
Kommer bli så jävla bajsigt ju. VILL FAN INTE hhjääälp? kan man skippa sin födelsedag? isf hur gör jag!?
haha jaja what ever nu ska vi se det positiva i dessa 8:a dagar som jag har kavar!
Och fiiifan vad jag är glad över att jag är mycket bättere nu säger jag bara. Asså kan typ ff inte gå långa sträckor pga lungorna jag trode verkligen att jag skulle dö det gjorde så JÄVLA ont och jag loooovar på allt att jag såg ljuset i 10 sek, det va grymt läskigt vill jag ju bara påstå. men om jag jämför idag med typ i förrigår SHIT vilken förbättring. Vill bara säga tack till alla er som jag fick klaga på hur ont jag hade, det va jävligt snällt av et behövde få det ur mig för jag var verkligen i smärta!! Men säger gladligen att jag har inte så ont längre, får bara ont när jag går men det fungerar med den smärtan den var inte som när jag hade ont.
Over N Out

Jobbigt läge!

Gah hatar att vara sjuk det dödar mig! Och framför allt nu på sommaren, varför!?
Aja det är ju bara att vänta på bättere tider eller något. Är det någon annan än jag som vet hur jobbigt det är att ha feber när det är såhär varmt?
hihi rolig information.. Noooot!
Buhu!! Nu ska jag väl forsätta göra det jag gjort i 3 dagar ligga i sängen och kolla på House (Y)
OverNOut

Människor som du är inte värt att kämpa för!

haha så jävla trött på personer som dig. Därför tog våran vänskap slut ikväll och du verkar ju inte fatta det.
Too bad for you. Men kommer iallfall inte prata eller ha någon mera kontakt med dig ;)
Fuck you´re life bitch :D
haha aja det va det för tillfället.
See u in hell!
Over N Out
Old pic!

RSS 2.0